Slået op d.

Sall “Syv Sind Gin” nu hos Nordic Spirits

Er du i Syv Sind frem mod årets julesalg, så fortvivl ikke!
Nordic Spirits har nu svaret på alle dine drømme om en dansk og økologisk højtid. Med “Syv Sind Gin” fra Sall er der nemlig tale om dansk øko-gin i absolut topklasse, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken produktkvalitet eller æstetisk udtryk.

De syv gutter fra Sall har i dén grad gjort sig bemærket på den danske spiritusscene med lanceringen af Syv Sind Gin-serien, som er håndværk helt fra bunden, der har taget anmelderne med storm.

Ginnen destilleres så langsomt, at tiden næsten går i stå i landsbyen Sall i Østjylland, og efter en god dags destillering på en 100-liters kobberkedel er der indsamlet blot 50 liter destillat. Alle de gode æteriske olier skal med, for det er netop dem, der skaber den store smagsoplevelse og den cremede tekstur, som ginnen besidder.

Syv Sind Gin er small batch gin i ordets sande betydning, og det understreges også af den helt særlige flaske, hvor Syv Sind Gin-motivet er silketrykket på flaskerne, én ad gangen, med blot en ramme med motiv, en gummispartel og glasmaling. Hver flaske får dermed sit helt unikke silketryk og sit eget batch- og flaskenummer. I sandhed et håndlavet produkt fra start til slut.

Om man er til en traditionel Dry Gin og klassisk Gin/Tonic eller Dry Martini (Første Sind), eller en mere krydret gin, der passer perfekt til negroni (Andet Sind) eller om du elsker at mixe en Clover Club og Gin Fizz (Tredje Sind), så er der altid et Sind, der passer til stemningen.

I Nordic Spirits er vi stolte over at byde velkommen til de Syv Sind fra Sall.