Cocktailkort

Vi kan rådgive under udviklingen af menukort, så det skræddersys til lige præcis jeres bar og/eller restaurant. Vi har en dyb viden om vores sortiment, og er super skarpe i hvad produkterne har af muligheder. Derudover samarbejder vi med en række kyndige bartendere, som står bag cocktailkortene til nogle af Danmarks mest anerkendte barer.

  • Vi er meget bevidste om, at et cocktailkort skal tale ind i den historie, som I gerne vil fortælle med jeres sted.
  • Det skal opfylde jeres gæsters behov
  • Sidst men ikke mindst skal det selvfølgelig passe til jeres budget.

Download årets cocktail katalog via linket her: Cocktail Katalog 2024

Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os hvis I står overfor en udvikling, finpudsning eller revurdering af cocktailkort!

Drinks forslag 2024

SOMMERENS V&T

5 CL VERMOUTH TERRAZZO
2 CL SOKA
TOP MED OH DEER DRY TONIC

GARNISH: RØDE RIBS.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET GLAS MED ISTERNINGER, AFSLUTTES VED AT RØRE BLØDT RUNDT MED EN BARSKE.

BLAZING BERRYS

4 CL LOS ARCOS AGAVE
3 CL BAD DOG APPELSIN LIKØR
3 CL BITE BROMBÆR & HASKAP
2 CL FRISKPRESSET CITRONSAFT
TOP MED OH DEER CLASSIC TONIC

GARNISH: FRISK MYNTE.

FREMGANGSMÅDE:
KOMBINER´ ALLE INGREDIENSER, UDOVER TONIC, I EN SHAKER OG SHAKE HÅRDT MED ISTERNINGER. FINE STRAIN OVER I ET GLAS MED KNUSTE ISTERNINGER.

JUICY SPRITZ

5 CL LSD VODKA
3 CL BITE RABARBER & PINK PEBER
2 CL FRISKPRESSET CITRONSAFT
2 CL FRISKPRESSET PINK GRAPE JUICE
TOP MED OH DEER PINK GRAPE SODA

GARNISH: FRISK MYNTE.

FREMGANGSMÅDE:
KOMBINER´ ALLE INGREDIENSER, UDOVER GRAPE SODA, OG SHAKE KORT MED ISTERNINGER, STRAIN DEREFTER OVER I ET GLAS MED ISTERNINGER.

NOT SO CLASSIC MOJITO

5 CL. GREAT DANE HVID ROM
2 CL. VERMOUTH TERRAZZO
3 CL. BITE MOJITO MINT
FRISK LIME & MYNTE
TOP MED DANSKVAND

GARNISH: FRISK MYNTE.

FREMGANGSMÅDE:
MUDDLES OG BYGGES I ET GLAS MED KNUST IS, TOP MED ET SPLASH DANSKVAND.

LA BABU

5 CL. MICHAEL BITTER
2 CL. FRISKPRESSET LIMESAFT
TOP MED RØD SODAVAND

GARNISH: LIME BÅD.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET GLAS MED ISTERNINGER, AFSLUTTES VED AT RØRE BLØDT RUNDT MED EN BARSKE.

CHOKOLADE NEGRONI

3 CL. LSD GIN
3 CL. BAYA BAYA RED VERMOUTH
3 CL. MONDINO AMARO
1 CL. CREME DE CACAO

GARNISH: RØDE RIBS & CHOKOLADE.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET STIRRING GLAS, FYLDES MED ISTERNINGER OG RØRES I CIRKA 20 SEKUNDER. STRAINES OVER I ET GLAS MED ISTERNINGER.

LEMON PIE

4 CL. LSD VODKA
2 CL. VANILJE LIKØR
2 CL. BITE VANILJE
4 DRÅBER OLIVEN OLIE
3 CL FRISKPRESSET CITRONSAFT
ÆGGEHVIDE

GARNISH: CITRON SKAL.

FREMGANGSMÅDE:
KOMBINER´ ALLE INGREDIENSER I EN SHAKER, START MED AT DRY SHAKE, TILFØJ ISTERNINGER OG SHAKE IGEN. STRAIN/FINE STRAIN OVER I ET GLAS MED ELLER UDEN ISTERNINGER.

SOUTHERN WHITE RUSSIAN

3 CL. STAUNING HØST WHISKY
2 CL. BORDIGA AMARETTO
3 CL. BAD BOY KAFFELIKØR
4 CL. FLØDE

GARNISH: KAKAO PULVER.

FREMGANGSMÅDE:
SPIRITUS HÆLDES OVER ISTERNINGER I ET GLAS, TIL SIDST SHAKES FLØDE, SÅ DET FÅR LIDT FASTHED. FLOAT FLØDE NED I ET GLAS, MED EN BARSKE.

SKJERN MULE

4 CL. STAUNING HØST WHISKY
2 CL. ELLENOR HYLDEBLOMST LIKØR
2 CL. FRISKPRESSET LIMESAFT
TOP MED OH DEER GINGER BEER

GARNISH: LIME BÅDE.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET GLAS MED ISTERNINGER, AFSLUTTES VED AT RØRE BLØDT RUNDT MED EN BARSKE.

BASIL SMASH

6 CL. LSD GIN
3 CL. BITE BASILIKUM & TIMUR BÆR
3 CL FRISKPRESSET LIMESAFT
4 DASH CITRON BITTERS
4 BASILIKUM BLADE

GARNISH: FRISK BASILIKUM.

FREMGANGSMÅDE:
KOMBINER´ ALLE INGREDIENSER I EN SHAKER OG SHAKE HÅRDT MED ISTERNINGER. FINE STRAIN OVER I ET GLAS MED ISTERNINGER.

PALOMA ROSSO

5 CL. LOS ARCOS AGAVE
1,5 CL. MICHAEL BITTER
2 CL. FRISKPRESSET LIMESAFT
TOP MED OH DEER PINK GRAPE SODA

GARNISH: GRAPEFRUGT SKIVER.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET GLAS MED ISTERNINGER OG RØR BLØDT RUNDT MED EN BARSKE.

NUTTY OLD FASHIONED

6 CL. GREAT DANE MØRK ROM
1 CL. HASSELNØD LIKØR
1 CL. BRUN FARIN SIRUP
2 DASH ORANGE & AROMATIC BITTERS

GARNISH: APPELSINSKAL & SPISELIG BLOMST.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET STIRRING GLAS, FYLDES MED ISTERNINGER OG RØRES I CIRKA 20 SEKUNDER. STRAINES OVER I ET GLAS MED ISTERNINGER.

ALKOHOLFRI BERRY SOUR

5 CL. FREDERIKSDAL KIRSEBÆR SAFT
3 CL. BITE HINDBÆR, JORDBÆR & BUCHU
3 CL. FRISKPRESSET CITRONSAFT
ÆGGEHVIDE

GARNISH: RØDE RIBS.

FREMGANGSMÅDE:
KOMBINER´ ALLE INGREDIENSER I EN SHAKER, START MED AT DRY SHAKE, TILFØJ ISTERNINGER OG SHAKE IGEN. STRAIN/FINE STRAIN OVER I ET GLAS MED ELLER UDEN ISTERNINGER.

DANSK ALKOHOLFRI SPRITZER

4 CL. BITE ANAPERITIVO
10 CL. KAMILLEBLOMST ALKOHOLFRI VIN

GARNISH: FRISK MYNTE & CITRUS SKIVER.

FREMGANGSMÅDE:
BYGGES I ET GLAS MED ISTERNINGER OG RØR BLØDT RUNDT MED EN BARSKE.