Økologi

Hos Local Spirits sætter vi økologi på dagsordenen i spiritusindustrien. Vi vil gerne gøre det nemt købe økologisk og lokalt. Derfor er ca. 40% af vores sortiment økologisk, og vi arbejder hele tiden på at tilbyde endnu flere økologiske produkter sammen med vores samarbejdspartnere. I 2022 er over 40% af vores salg kommet fra økologiske produkter. Det er heldigvis en udvikling der stiger måned for måned, efterhånden som Local Spirits distribuerer for flere øko-producenter og bliver leverandør på spiritus og associerede varer til det voksende antal af øko-fokuserede kunder.

I er med til at tage det økologiske valg

Præcis som os selv elsker I heldigvis også økologi. Vi kan se, at flere og flere har økologi med i ordren, når i bestiller jeres varer. Faktisk er der et eller flere økologiske produkter på næsten ¾ af jeres ordre. Sammenligner man det med 2021, er det en stigning på mere en 10%. Det, synes vi, er ret sejt!

WE <3 ØKO

I 2021 havde vi rekordår i økologi. Her fik I samlet set leveret næsten ca. 39.000 økologiske enheder i alt fra 10 liters dunke til små 5 cl flasker. Det svarer til næsten 28.000 liter spiritus. Og så har vi ikke engang talt mixers som tonic og sirup, som i også har serveret flittigt. Inddrager vi også dem, kan I fordoble antallet af økologiske liter. Vi har allerede nu høje forventninger til den kommende periode og vi håber, at i vil være med til at slå rekorden igen.

Læs også om bæredygtighed i spiritusbranchen