ecoSPIRITS

I Local Spirits har vi bæredygtighed højt på dagsordenen, hvilket vi deler med ecoSPIRITS. De har, som de første i verden, opfundet en bæredygtig cirkulær leveringsløsning til spiritus, som kombinerer et lavt CO2-aftryk med minimalt spild forbundet med emballage. Dette har de opnået gennem deres innovative closed-loop distributionssystem, som eliminerer næsten al emballageaffald i hele værdikæden fra produktion til servering af spiritus, ved at erstatte traditionelle glasflasker med genanvendelige 4,5 liters enheder, kendt som ecoTOTES.

Der er flere overbevisende grunde til at foretrække denne løsning:

  • Genbrug af ecoTOTES reducerer energiforbruget og CO2-udledningen, der normalt er forbundet med produktionen af nye flasker. Enhederne kan nemlig genanvendes mindst 150 gange, svarende til at hver eneste enhed erstatter ca. 1000 almindelige glasflasker.
  • Spiritus i ecoTOTES kræver mindre plads under transport, hvilket muliggør mere effektiv og økonomisk forsendelse.

Herved realiseres en dokumenteret CO2-reduktion på 60-90% sammenlignet med levering af spiritus på flaske. Disse beregner er udført af Deloitte og står til rådighed for kunder til brug i rapportering og marketing.

En Pouring Spout gør det muligt at hælde effektivt fra enhederne under prebatching. Derudover tilbydes en hane, kaldet en SmartPour. Denne enhed gør det muligt for brugeren nemt at genopfylde mindre flasker og præcist dosere spiritus direkte i drinks. Med forudindstillede fysiske knapper kan man nemt tappe 25-700 ml ad gangen med milliliter-præcision, hvilket eliminerer behovet for målebægre.

Holdet bag ecoSPIRITS fortsætter med at innovere deres produkter, hvilket gør brugerne til frontløbere for den løbende teknologiske udvikling på området.

Mange producenter har allerede valgt at overgå til ecoSPIRITS. Du kan udforske hele udvalget af tilgængelige produkter på ecoTOTEs her.