Oh Deer lancerer både Pink Grape soda og nyt design!
Din Paloma er reddet! Endelig står Oh Deer klar med en dansk og økologisk grapefrugt sodavand. Den har en perfekt afbalanceret grapefrugtsmag med stor aroma og afrundet citrus. Denne sodavand er oplagt til drinken Paloma og smager også skønt i sig selv. Nyt design - ny identitet Efter seks gode år har Oh Deer fået et ansigtsløft, der stemmer bedre overens med tiden. Det betyder, at vi har vinket farvel til kronhjorten og i stedet sagt hej til unikke farver og former, der har til formål at inspirere din kreative side og få dig til at tænke ud af boksen. Oh Deer Oh Deer er en dansk og økologisk producent, der er specialiseret i at skabe smagfulde mixere til drinks. Mixerne er lavet med ingredienser af høj kvalitet og kommer i 20 cl flasker. Oh Deer tror på, at en god mixer kan bringe en drink til live. Deres tilgang kombinerer økologiske ingredienser og unikke smagskombinationer for at skabe mixere, der ikke kun er lækre, men også visuelt appellerende.
Mød Decideret
Nu kan du finde Decideret hos Local Spirits. Vi er glade for at kunne meddele, at vi udvider vores sortiment med dansk cider, frugtvin og pét-nats fra Decideret. Decideret producerer nordiske bobler og frugtvine af dansk frugt. De er beliggende i Københavns Nordhavn, hvor de gærer deres frugtvine og pét-nats med fokus på godt håndværk og bæredygtig produktion. De arbejder med de bedste økologiske frugtavlere af æbler, pærer, blommer, druer og bær, samt sourcer en stor mængde usprøjtede æbler fra overskuddet i de danske haver. I Decideret tror de på, at Danmark er fremtidens vinland. Den danske frugt er en unik ressource. Vi skal derfor fremstille lette, lav-alkoholiske vine, der passer til vores klima; af æbler, kirsebær, pærer og efterhånden også druer. Med deres frugtige og tørre vine efterstræber de at forene det bæredygtige med det gastronomiske.
Mød Stauning – Et unikt dansk whiskyeventyr
Fra en sødlig og balanceret rye whisky til en røget og frugtig single malt. Nyd dem 'neat' eller 'on the rocks'. Prøv dem i en klassisk cocktail eller eksperimentér med Kaos eller Curious. Se med i videoen og bliv klogere på grundlæggerne, whisky'en og lokalsamfundet. Fra hobbyprojekt til internationalt anerkendt whisky Lidt udenfor den lille landsby Stauning, laver de vestjysk whisky på deres helt egen måde: maltning på gulvet, små pot stills og åben ild. For de ni co-founders er destillering en rejse, der starter i marken og slutter, når den rene råsprit flyder fra hanen. For det er sådan, de bedst får udtrykt landskabet, naturen og mentaliteten ved Vesterhavet i deres whisky. Her bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og det afspejler sig i de mange internationale priser, som de vinder år efter år.
Mød Muri: Alkoholfrie vinalternativer fra København
New year, new us Eller i hvert fald, nyt udvidet fokus. Aldrig har de alkoholfrie produkter fået så meget kærlighed, som de gør nu. Og vi vil selvfølgelig gerne være med at give dem en endnu større plads på vores scene. Lige nu, er alkoholprocenten blevet sekundær og smagen primær, og wine pairing skiftet ud med drinks pairing. Vi har derfor indgået et samarbejde med Muri, der laver alkoholfrie vinealternativer og tager man en tur på Danmarks Michelin-restauranter, vil man hurtigt opdage, at Muri er blandt branchens bedste. Fermentering og blending er nøglen bag Muri Med inspiration i det gastronomiske samfund i København, er Muri skabt på baggrund af smag. Murray Paterson grundlagde Muri i 2020 efter at have arbejdet som destillatør på det verdenskendte Empirical Spirits destilleri på Refshaleøen. Hurtigt efter blev Ioakeim Goulidis en del af teamet efter sin tid i Noma Fermentation Laboratory. For Muri har det aldrig handlet om at skabe en alkoholfri vin eller passe ned i nogle bestemte kasser. Tvært om, har det været vigtigt for dem ikke at efterligne smagen af vin. Istedet har de med ægte håndværk og historie skabt en serie af alkoholfrie vinalternativer, der kan nydes alene og til middagen. I New York Times Når helt unikke smage bliver skabt i København, går det sjældent de internationale næser forbi. Blandt andet har New York Times vinanmelder, Eric Asimov, nydt Muri's Passing Clouds i det amerikanske program, CBS News Sunday Morning, hvor WOW blev hans første ord.
Månedens fokus Kirsebær i den lækreste form fra Frederiksdal
Sur Lie - den perfekte dessertvin Frederiksdal Sur Lie er både anmelderrost og prisbelønnet. Det bliver ikke meget bedre end et glas dansk Sur Lie, når Risalamanden skal nydes juleaften. Med sin perfekte balance mellem syrlighed og sødme er Sur Lie en vin, der favner bredt og komplimenterer risalamande, mørk chokolade, ost og alskens desserter optimalt. Dansk verdensklasse Frederiksdal Kirsebærvin er et landskendt brand, der byder på en kvalitet ud over det sædvanlige. Med afsæt i det unikke Stevnskirsebær producerer Frederiksdal fra de solbeskinnede marker i Harpelunde på Lolland en kirsebærvin i absolut verdensklasse. Det er bestemt ikke uden grund, at Sur Lie også ledsager Risalamanden på flere af Danmarks bedste restauranter - også dem med stjerner.
Santa Baby Gløgg – Tilbage igen!
Endelig varmer vi op til gløggsæson, og er der en bedre måde at starte på end med dansk øko-gløgg? Heldigvis er Søren fra Copenhagen Winery tilbage med hans fantastiske Santa Baby Gløgg. Og i den danske ånd, er den lavet på en base af æbler, solbær og blommer, der giver en kompleks og dyb smag af modne bær og frugter. Vinen er efterfølgende tilsmagt med egen æblebrandy og klassiske julekrydderier. Alle råvarerne er økologiske, af bedste kvalitet og håndteret med kærlighed. Dette blev blandt andet anerkendt da den sidste år vandt prisen for mest nyskabende gløgg ved DM i gløgg. Server gløggen varm v. 65 Grader eller kold med en isterning – Den fungerer godt på begge måder. Et innovativt vineri Du har måske hørt om ham før, men bag Copenhagen Winery står Søren Damgaard. I 2016 begyndte Søren at fremstille økologisk frugtvin. Ideen var at skabe den bedst smagende frugtvin i Danmark, og allerede tre år senere blev Copenhagen Winery tildelt to guldmedaljer og titlen ”Bedste frugtvin 2019”. Herfra har Søren fortsat eventyret, og fra sin have på Amager og sin gård ved Lynge i Nordsjælland, render en Ole Opfinder rundt og eksperimenterer dagen lang med sjældne æblesorter, blomster, bær og alt hvad det danske land har at byde på.