Nyheder

412, 2023

SKOTLANDER joiner ecoSPIRITS!

Alle de populære produkter fra Skotlander kan nu fås på ecoTOTE. Det betyder, at I kan få alle jeres favoritter både grønnere og billigere. Ved at købe spiritussen i enheder af 4,5 L, tappet på ecoTOTE, kan emballagen nemlig indgå i den cirkulære løsning, som ecoSPIRITS tilbyder. Til gavn for både køber og producent. Det eneste, der er sparet væk, er alle de glasflasker, som med slutdestination i en container gør produkterne dyrere i både CO2, kroner og ører. Hver ecoTOTE når nemlig at erstatte ca. 1000 almindelige glasflasker. Det giver en samlet CO2-reduktion på 60-90%, sammenlignet med spiritus leveret på traditionel vis.

210, 2023

Legesyge cocktails uden alkohol

Med en cocktail fra Quench & Tickle er det langt fra kedeligt at drikke alhokolfrit! Som en af de stærkeste duoer på den danske cocktail-scene, er den gode smagsoplevelse ikke fremmed for Kasper Riewe og Rasmus Poulsgaard. Med en række af projekter bag sig – ikke mindst den ikoniske cocktail bar Duck and Cover - har de spandevis af erfaring med sig i bagagen. Og med Quench & Tickle sætter de nu helt nye standarder for alkoholfri alternativer til cocktails! Med Quench & Tickle har det været vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet og kompleksitet, bare fordi du vælger en praktisk cocktail. De gør op med en række indgroede kompromisser, som ellers findes i markedet af ready-to-drink cocktails, ved at lave cocktails med komplekse smagssammensætninger og naturlige ingredienser til voksne smagsløg. Det giver forbrugeren en oplevelse, som når de kommer på de bedste barer i byen; selvom serveringen kommer fra en dåse. Med et spændende alkoholfri alternativ fra øverste hylde, sikrer du, at fravalget af alkohol ikke udelukker dig fra festen og den store smagsoplevelse! Se det fulde sortiment her: Quench & Tickle

1808, 2023

Oh Deer lancerer både Pink Grape soda og nyt design!

Din Paloma er reddet! Endelig står Oh Deer klar med en dansk og økologisk grapefrugt sodavand. Den har en perfekt afbalanceret grapefrugtsmag med stor aroma og afrundet citrus. Denne sodavand er oplagt til drinken Paloma og smager også skønt i sig selv. Nyt design - ny identitet Efter seks gode år har Oh Deer fået et ansigtsløft, der stemmer bedre overens med tiden. Det betyder, at vi har vinket farvel til kronhjorten og i stedet sagt hej til unikke farver og former, der har til formål at inspirere din kreative side og få dig til at tænke ud af boksen. Oh Deer Oh Deer er en dansk og økologisk producent, der er specialiseret i at skabe smagfulde mixere til drinks. Mixerne er lavet med ingredienser af høj kvalitet og kommer i 20 cl flasker. Oh Deer tror på, at en god mixer kan bringe en drink til live. Deres tilgang kombinerer økologiske ingredienser og unikke smagskombinationer for at skabe mixere, der ikke kun er lækre, men også visuelt appellerende.

1205, 2023

Mød Decideret

Nu kan du finde Decideret hos Local Spirits. Vi er glade for at kunne meddele, at vi udvider vores sortiment med dansk cider, frugtvin og pét-nats fra Decideret. Decideret producerer nordiske bobler og frugtvine af dansk frugt. De er beliggende i Københavns Nordhavn, hvor de gærer deres frugtvine og pét-nats med fokus på godt håndværk og bæredygtig produktion. De arbejder med de bedste økologiske frugtavlere af æbler, pærer, blommer, druer og bær, samt sourcer en stor mængde usprøjtede æbler fra overskuddet i de danske haver. I Decideret tror de på, at Danmark er fremtidens vinland. Den danske frugt er en unik ressource. Vi skal derfor  fremstille lette, lav-alkoholiske vine, der passer til vores klima; af æbler, kirsebær, pærer og efterhånden også druer. Med deres frugtige og tørre vine efterstræber de at forene det bæredygtige med det gastronomiske.

702, 2023

Mød Stauning – Et unikt dansk whiskyeventyr

Fra en sødlig og balanceret rye whisky til en røget og frugtig single malt. Nyd dem 'neat' eller 'on the rocks'. Prøv dem i en klassisk cocktail eller eksperimentér med Kaos eller Curious. Se med i videoen og bliv klogere på grundlæggerne, whisky'en og lokalsamfundet. Fra hobbyprojekt til internationalt anerkendt whisky Lidt udenfor den lille landsby Stauning, laver de vestjysk whisky på deres helt egen måde: maltning på gulvet, små pot stills og åben ild. For de ni co-founders er destillering en rejse, der starter i marken og slutter, når den rene råsprit flyder fra hanen. For det er sådan, de bedst får udtrykt landskabet, naturen og mentaliteten ved Vesterhavet i deres whisky. Her bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og det afspejler sig i de mange internationale priser, som de vinder år efter år.

1001, 2023

Mød Muri: Alkoholfrie vinalternativer fra København

New year, new us Eller i hvert fald, nyt udvidet fokus. Aldrig har de alkoholfrie produkter fået så meget kærlighed, som de gør nu. Og vi vil selvfølgelig gerne være med at give dem en endnu større plads på vores scene. Lige nu, er alkoholprocenten blevet sekundær og smagen primær, og wine pairing skiftet ud med drinks pairing. Vi har derfor indgået et samarbejde med Muri, der laver alkoholfrie vinealternativer og tager man en tur på Danmarks Michelin-restauranter, vil man hurtigt opdage, at Muri er blandt branchens bedste. Fermentering og blending er nøglen bag Muri Med inspiration i det gastronomiske samfund i København, er Muri skabt på baggrund af smag. Murray Paterson grundlagde Muri i 2020 efter at have arbejdet som destillatør på det verdenskendte Empirical Spirits destilleri på Refshaleøen. Hurtigt efter blev Ioakeim Goulidis en del af teamet efter sin tid i Noma Fermentation Laboratory. For Muri har det aldrig handlet om at skabe en alkoholfri vin eller passe ned i nogle bestemte kasser. Tvært om, har det været vigtigt for dem ikke at efterligne smagen af vin. Istedet har de med ægte håndværk og historie skabt en serie af alkoholfrie vinalternativer, der kan nydes alene og til middagen. I New York Times Når helt unikke smage bliver skabt i København, går det sjældent de internationale næser forbi. Blandt andet har New York Times vinanmelder, Eric Asimov, nydt Muri's Passing Clouds i det amerikanske program, CBS News Sunday Morning, hvor WOW blev hans første ord.