Nyheder

1412, 2021

Phantom med ny limiteret rom i co-lab med svensk kult-band

Som efterfølger til den store succes med verdens første champagne-fadlagrede rom Midnight Flyer, er Phantom Spirits nu klar med avantgarde-rommen Burn For Me, der er resultatet af innovativ fadlagring og et co-lab med de svenske kult-rockere fra Night Flight Orchestra. Burn For Me er en sød og varm rom med duft af citrus. Rommen er født ud af kombinationen af røget og tropisk 8 års rom fra Barbados samt de unikke kvaliteter ved Riesling-fadene fra topproducenten Meierer Weingut. En perfekt rom med kant og kvalitet, der kan forsøde julen og udgøre en perfekt gave til det rock- og romelskende familiemedlem.

1811, 2021

Verdens første økologiske alkoholfri aperitif

Anaperitivo er for alle Anaperitivo er verdens første økologiske alkoholfri aperitif, der bygger bro mellem nordisk innovation og norditalienske smagstraditioner. Produceret i  København af teamet bag Syrup Company. Anaperitivo har mange smagsnuancer, der kombinerer sødme med en kompleks bitterhed fra blandt andet enebær, malurt og røllike. Med Anaperitivo har man nu muligheden for at samle sine gæster over den samme drink, uanset om de drikker alkohol eller ej. Server Anaperitivo som en spritz med danskvand eller tonic, eller brug den i en cocktail sammen med gin eller prosecco. Mulighederne er uendelige og med lanceringen af Anaperativo på flaske bliver det nu også muligt at tage oplevelsen med hjem i stuerne. Den perfekte Spritz  Anaperitivo sælges allerede idag på en lang række af Danmarks førende restauranter som fx d'Angleterre. Senest har 250 restauranter serveret Anaperitivo i forbindelse med Dinning Week, hvor den er blevet serveret som alkoholfri spritz. Anaperitivo Spritz - opskirft 4 CL Anaperitivo 16 CL Danskvand Isterninger Hæld ingredienserne i et vinglas, rør med ske og ganér med frisk rosmarin og en skive grapefrugt eller appelsin. Ønskes en Anaperativo med alkohol tilføjes 4 CL gin. Se video med opskrift her.

811, 2021

Santa Baby redder julen!

Fra sin have på Amager og sin fædrene gård ved Lynge i Nordsjælland, render en Ole Opfinder af rang rundt og eksperimenterer dagen lang med sjældne æblesorter, blomster og bær af alle sorter. Damgaard. Søren Damgaard er navnet og selvom Søren ikke er den klassiske James Bond, er han altid mand for at kaste glans over en grå hverdag og redde festen med en snert af skæv humor og danske produkter i absolut topklasse. Seneste skud på stammen er en dansk gløgg, der sætter nye standarder for den klassiske jule-drik. Basen på æbler, solbær og blommer giver en kompleks og dyb smag af modne bær og frugter. Vinen er efterfølgende tilsmagt med egen æblebrandy og klassiske julekrydderier. Alle råvarerne er økologiske, af bedste kvalitet og håndteret med kærlighed. Server gløggen varm v. 65 Grader eller kold med en isterning – Den fungerer godt på begge måder.

2910, 2021

DARK MOON OCTOBER

Tilbage i 2019 indgik Phantom Spirits og Bottle Logic Brewing fra Californien, USA et samarbejde omkring udveksling af fade. Wes, ejer og brewmaster I Bottle Logic Brewing, og hans crew, har efterhånden perfektioneret deres evner til at brygge stouts, hvor især 2020-årgangen af deres Darkstar November serie rammer hovedet lige på sømmet. Der er skruet helt op på alle parametre; sukkersød melasse, krydret rug, chokolade, fad-karakter m.m., danner base for en bourbon-fadlagret stout i absolut verdensklasse.   Bottle Logic sendte en håndfuld frisktømte Darkstar November fade til Danmark, og efter 13 måneders dvale, var det et syn for guder, da bunker af vaniljebønner, indhyllet i rom, kom fossende ud af fadene. En genial overraskelse, som virkelig har sat sit præg på Dark Moon October. Tid og træ - intet andet. Kollaboratør: Bottle Logic Brewing Kategori: Stoutfadlagret rom Oprindelsessted: El Salvador Årgang: 8 år Fadlagring i DK: 13 måneder Alkohol: 45% Ikke tilsat sukker Flasker: 1500 Produceret og flasket i Danmark, 2021   Smagsnoter: Fløjlsblød vanilje, appelsinblomst-honning, frygtindgydende mælkechokolade, med en langvarig eftersmag af karamel og egetræ.

2110, 2021

Krystallin Vodka

Krystallin er en ny dansk vodka, produceret nord for Randers Fjord efter polsk tradition. Inspireret af biodynamiske principper, certificeret økologisk og af afgrøder høstet i skorpionens tegn. Krystallin arbejder med beundring for den uspolerede natur. Og tilstræber en så ærlig og enkel proces som muligt. Krystallin Vodka er én kornsort, én mark, én destillering og ingen tilsætning. Krystallin lader kornet stå alene, så det kan træde frem i alt sin kompleksitet. Smagen afslører mineralernes naturlige cyklus fra jorden gennem marken, hvor den økologiske hvede blander sig med vilde blomster. Resultatet er en smagsfuld og anderledes vodkaoplevelse med en naturlig sødme og klare noter fra hveden. Vodkaens tydeligere karakter gør den interessant at nyde alene og oplagt at bruge i drinks. Krystallin blev grundlagt i 2020 og første batch stod færdigt i maj 2021 og findes grundet sin unika-karakter og små batches kun i begrænset oplag. Gør dig klar til en anderledes og smagfuld vodka-oplevelse!

710, 2021

Sall “Syv Sind Gin” nu hos Nordic Spirits

Er du i Syv Sind frem mod årets julesalg, så fortvivl ikke! Nordic Spirits har nu svaret på alle dine drømme om en dansk og økologisk højtid. Med "Syv Sind Gin" fra Sall er der nemlig tale om dansk øko-gin i absolut topklasse, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken produktkvalitet eller æstetisk udtryk. De syv gutter fra Sall har i dén grad gjort sig bemærket på den danske spiritusscene med lanceringen af Syv Sind Gin-serien, som er håndværk helt fra bunden, der har taget anmelderne med storm. Ginnen destilleres så langsomt, at tiden næsten går i stå i landsbyen Sall i Østjylland, og efter en god dags destillering på en 100-liters kobberkedel er der indsamlet blot 50 liter destillat. Alle de gode æteriske olier skal med, for det er netop dem, der skaber den store smagsoplevelse og den cremede tekstur, som ginnen besidder. Syv Sind Gin er small batch gin i ordets sande betydning, og det understreges også af den helt særlige flaske, hvor Syv Sind Gin-motivet er silketrykket på flaskerne, én ad gangen, med blot en ramme med motiv, en gummispartel og glasmaling. Hver flaske får dermed sit helt unikke silketryk og sit eget batch- og flaskenummer. I sandhed et håndlavet produkt fra start til slut. Om man er til en traditionel Dry Gin og klassisk Gin/Tonic eller Dry Martini (Første Sind), eller en mere krydret gin, der passer perfekt til negroni (Andet Sind) eller om du elsker at mixe en Clover Club og Gin Fizz (Tredje Sind), så er der altid et Sind, der passer til stemningen. I Nordic Spirits er vi stolte over at byde velkommen til de Syv Sind fra Sall.