Slået op d.

Verdens første økologiske alkoholfri aperitif

Anaperitivo er for alle
Anaperitivo er verdens første økologiske alkoholfri aperitif, der bygger bro mellem nordisk innovation og norditalienske smagstraditioner. Produceret i  København af teamet bag Syrup Company. Anaperitivo har mange smagsnuancer, der kombinerer sødme med en kompleks bitterhed fra blandt andet enebær, malurt og røllike.

Med Anaperitivo har man nu muligheden for at samle sine gæster over den samme drink, uanset om de drikker alkohol eller ej. Server Anaperitivo som en spritz med danskvand eller tonic, eller brug den i en cocktail sammen med gin eller prosecco.

Mulighederne er uendelige og med lanceringen af Anaperativo på flaske bliver det nu også muligt at tage oplevelsen med hjem i stuerne.

Den perfekte Spritz 
Anaperitivo sælges allerede idag på en lang række af Danmarks førende restauranter som fx d’Angleterre. Senest har 250 restauranter serveret Anaperitivo i forbindelse med Dinning Week, hvor den er blevet serveret som alkoholfri spritz.

Anaperitivo Spritz – opskirft
4 CL Anaperitivo
16 CL Danskvand
Isterninger

Hæld ingredienserne i et vinglas, rør med ske og ganér med frisk rosmarin og en skive grapefrugt eller appelsin. Ønskes en Anaperativo med alkohol tilføjes 4 CL gin.

Se video med opskrift her.