Slået op d.

Den Klodsede Bjørn i Caribien

Frederik og Naja fra Den Sidste Dråbe og Den Klodsede Bjørn er nu klar med deres egne prisstærke rom.

 

Som indehavere af såvel Den Klodsede Bjørn som Den Sidste Dråbe er Frederik Plum og Naja Olesen vant til at smage sig gennem mange forskellige rom og udvælge netop det bedste til deres kunder og følgere. Derfor lancerer de nu deres egne særaftapninger af rom fra Panama og Den Dominikanske Republik.

 

Panama 6 YO.
Den første – en 6 års rom fra Panama talte instinktivt til deres smagsløg, da de første gang smagte en aftapningen for flere år siden. Rommen er uden tilsat sukker, men har stadig en meget fin sødme og vaniljesmag. Med de 6 år har den masser af fadsmag og samtidig en dejlig friskhed og god skarphed, hvor alkoholens frugtnoter ikke forsvinder i fadsmag – blandt andet den helt karakteristiske smag af tropiske frugter og kokos. Meget fint balanceret. Det er en af de rom, der bare rammer – hvor alle parametre på en gang passer sammen.

 

Dominan Republic 8 YO.
Den anden rom  fra Den Dominikanske Republik er efter Frederik og Najas mening et perfekt eksempel på en rom inden for den spanske rom-genre. Den har nemlig alt det, som rom-folk flest genkender og elsker fra den søde og vanilje-tunge romtradition.

Rommen er lagret 8 gode år og har en dejlig duft og smag af vanilje og brændte fadnoter. Der er tilsat 20 gram sukker per liter, så den er sød, men ikke på den likøragtige måde, hvor fadnoterne fortoner dig i sukkersødme. Det er bare vildt godt og en rom, som alle kan lide.