Vi kan med begejstring i stemmen nu fortælle, at vi igen kan tilbyde Lokale Rødders tre klassiske varianter for første gang i meget lang tid. Derfor sætter vi fuldt fokus på de skønne gourmetchips i hele april. Det betyder, at vi kommer en pose chips i alles ordre i april.
I 2015 fik Danmark sin første og hidtil eneste mikroproducent af kartoffelchips. Lokale Rødder laver grydefriterede kartoffelchips, der er tilberedt i små partier. De samarbejder med små passionerede kartoffelavlere og stræber efter at lave smagfulde kartoffelchips med lidt kant og karakter. Lokale Rødder har endnu ikke deres egen fabrik, men låner en lille en i Sydsverige.
Lokale Rødder blev grundlagt af de to bornholmske barndomsvenner Christian og Magnus – en opfindsom historiker og en dygtig kok – da den første udfordrede den anden til at lave verdens bedste kartoffelchips. I dag findes der tre varianter; Mariager Sydesalt, Eddike-Ramsløg og Tomat-Peber. De er perfekte i gavekurve, som snack i baren og som tilbehør i mini-baren på hoteller.