Spiritus Engros

Local Spirits er Danmarks dedikerede engros distributør af økologisk, lokal spiritus, tonic, frugtvin og sirup. Hos os kan du få økologisk dansk gin, rom, whisky, vermouth, likør, frugtvin, mixere samt alkoholfri alternativer. Modsat traditionelle engros forhandlere, er Local Spirits en del af den danske craft spiritus produktion. Derfor kan vi tilbyde fuldt ud konkurrencedygtige priser på de lokale og økologiske produkter!

Local Spirits har kontor og show room i Nansensgade i København, samt et smagelokale i Aarhus C. Lageret ligger i Dalby på Midtsjælland, hvorfra vi leverer dag-til-dag til specialhandel og ontrade i hele Danmark. Bestsellere findes også i bæredygtig bulk emballage i form af 10 liters dunke med smart tappehane til genopfyldning. Det reducerer flaskespild, mindsker transport og dermed skåner miljøet. Local Spirits tilbyder ligeledes 100% dansk og økologisk minibar til hoteller.

Foruden alt det danske er Local Spirits importør af en række af de bedste vermouther og amaroer fra Italien, Spanien og Tyskland.

Hvis du vil høre mere så kontakt os endeligt til en uforpligtigende snak på telefon 42480219 eller mail post@localspirits.dk!

Se vores fulde sortiment her: localspirits.dk/sortiment/