Handelsbetingelser

Local Spirits Handelsbetingelser
Denne aftale er gældende for aftaler indgået mellem Local Spirits ApS (cvr. 37767379) på den ene side som “Sælger” og kunden der køber produkter som “Køber”. Kunden kan benytte kreditkort (Dankort, Visa/Visa Electron/VPay, American Express, MasterCard/Maestro, JCB). Du skal være over 18 år for at købe spiritus i vores webshop. Køb er kun muligt for kunder godkendt af Local Spirits. Forsendelse er gratis ved køb over 5.000 kr eks moms, ellers kr. 250,-. Varen sendes indenfor 10 dage, dog bestræber vi os på at gøre det indenfor 1-2 hverdage. Ved levering til ikke-brofaste øer gælder, at forsendelse er gratis ved køb over 10.000 kr eks moms, alternativt 500 kr i fragtgebyr og minimumskøb på 5.000 kr eks moms.

Priser
Alle priser på localspirits.dk er inkl. spiritusafgifter men eksl. moms, alle priser kan justeres på daglig basis. Alle priser er i DKK. Umiddelbart før endelig bekræftelse af bestilling vil Kunden se den samlede pris for varerne og Kunden vil inden endelig afgivelse af bestillingen, få mulighed for at rette evt. fejl.

Betaling
En ordre er først bindende, når Sælger har sendt dennes ordrebekræftelse. Betaling via NETS foregår via en krypteret SSL-forbindelse sm kun kan læses af NETS, Sælger gemmer således ingen kortinformationer. Beløbet hæves på Købers konto, når varen er afsendt fra Sælger. Kunden er ansvarlig for at alle indtastede kontaktinformationer er korrekte. Pengene trækkes når varen er afsendt fra Sælger.

Fortrydelsesret
Køber kan op til 14 dage efter modtagelsen af varen fortryde sit køb. Hele beløbet inklusiv forsendelsesomkostninger fra Sælger til Køber refunderes også. Køber skal dog selv betale forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen. Send venligst varen med Post Danmark sikkert pakket sammen med kopi af faktura.

Reklamationsret og klager

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Har du en klage eller feedback omkring enten varer eller vores leverede service er vi altid lydhør. Tag fat i os på post@localspirits.dk og vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Returadresse
Er der fejl ved produktet, sendes varen tilbage til:

Dansk e-Logistik
C/O Local Spirits
Heeringvej 25
4690 Dalby.

Eller kontakt Local Spirits ApS,
post@localspirits.dk

Juridisk adresse

Local Spirits ApS
Gyldenholm Alle 23
2820 Gentofte